Blog

Terug naar overzicht

Een zonneboiler: wat is het en hoe haalt het mijn verbruik naar beneden?

4a99dab00f44d52b9e17930ca269bf1b.jpeg

Je sanitair water verwarmen op zonne-energie

Een zonneboiler is vandaag de dag bijzonder populair, en met reden. De installatie verwarmt namelijk je sanitair water. Dat is op zich niet zo speciaal, buiten het feit dat de techniek hiervoor gebruik maakt van zonne-energie. Jawel, brandstof die helemaal gratis en voor niets is. Tell us more!

Het mooie van een zonneboiler is dat je je sanitair water opwarmt zonder dat je hiervoor afhankelijk bent van je energieleverancier. Je gebruikt namelijk wat we ‘zelfopgewekte energie’ noemen, wat voor jouw huishouden betekent dat je tot wel 50% aan energiekosten kunt uitsparen. Niet slecht!

Schone brandstoffen

Een extra troef is dat een zonneboiler, doordat hij niet op fossiele brandstoffen draait maar gebruik maakt van schone energie, heel wat minder CO2 uitstoot. Zo dragen we samen ons steentje bij aan een gezonder milieu voor iedereen, zonder dat je daarvoor aan comfort moet inboeten.

Lijkt de zonneboiler je een interessante investering, maar ben je niet helemaal zeker of deze wel geschikt is voor jouw woning? Geen zorgen: of je nu een schuin of een plat dak hebt, de plaatsing van een hoogkwalitatieve zonneboiler door de vakmannen van ATS is haast altijd mogelijk.

Contacteer ons voor de mogelijkheden voor jouw woning of bedrijf

Meer weten over de voordelen van een zonneboiler voor jouw woning of zelfs bedrijf? Bekijk dan zeker deze pagina even, waar we je meer laten zien over onze zonneboilers. Bovendien nodigen we je graag uit voor een vrijblijvend gesprek waarin we samen de opties overlopen. Advies op maat van je project en kwalitatieve installaties waarmee je ettelijke euro’s uitspaart: dat is waar wij voor staan. Alvast tot dan!

Contacteer ons