Blog

Terug naar overzicht

EPC van je woning verbeteren? Overweeg deze installatie

3d-rendering-house-with-blueprints-energy-charts-other-documents-field.jpg

Of je een woning koopt of verkoopt, om het EPC (energieprestatiecertificaat) kunnen we niet meer heen. Duurzaamheid is belangrijker dan ooit, en dus wenden we ons tot innovatieve installaties om aan de huidige normen te voldoen. Wil je de EPC-waarde van jouw huis verhogen met een minimum aan ingrepen? Ontdek onze veelzijdige suggestie!

Renoveren voor een hogere energiescore?

In het gemiddelde renovatieproject steekt heel wat tijd, energie en budget. Om het onszelf (en onze financiële situatie) zo gemakkelijk mogelijk te maken, kiezen we dan ook graag voor oplossingen die ons in één klap het meeste resultaat opleveren. Een kleine ingreep met een maximaal rendement klinkt ons dus als muziek in de oren.

Het komt er met andere woorden op neer om, ook in je streven naar een hoger E-peil of een gunstigere energieprestatiescore (let op: deze zijn niet hetzelfde), voor de meest veelzijdige optie te kiezen. En dan hebben wij bij ATS een installatie in ons aanbod die daar perfect aan beantwoordt!

Één simpel, duurzaam systeem

Met een AircoHeater kies je namelijk voor de verwarming én verkoeling van je woning of bedrijfspand in één simpel, duurzaam systeem. In tegenstelling tot de traditionele mazout- of gasketel maakt deze techniek het géén gebruik van fossiele brandstoffen, die veel kosten en bovendien slecht zijn voor een milieu. 

woman-spend-time-home-seated-sofa-holding-remote-control-manages-degrees-uses-air-conditioner-enjoy-airconditioned-contemporary-flat-reduces-heat-cold-weather-comfortable-temperature.jpg

De voordelen van een lucht-luchtwarmtepomp

Deze installatie kennen de meesten - als een lucht-luchtwarmtepomp. Hij haalt zijn energie uit de omgevingselementen en heeft enkel een elektriciteitsaansluiting nodig om optimaal te functioneren. Enorm duurzaam, beter voor de planeet én kostenbesparend, waardoor je EPC-score of energiepeil een echte boost in de goede richting krijgt.

Neem vrijblijvend contact op

Zou jij graag weten wat de installatie van een AircoHeater voor jouw woning en factuur kan betekenen? Tijdens een vrijblijvende afspraak luisteren we naar je persoonlijke situatie en budget en vertellen we je graag meer. Alvast tot dan!

DSC07972.jpg

Contacteer ons