Blog

Terug naar overzicht

Wat te doen bij gebreken aan je installaties?

Bij ATS benadrukken we maar al te graag dat we dé totaalpartner in regio Limburg zijn voor de professionele plaatsing van alle energietechnieken. Van airco tot ventilatie en van warmtepompen tot zonnepanelen: bij ons moet je zijn wanneer je op je energiefactuur wil bezuinigen. Maar wat als er zich na verloop van tijd een gebrek voordoet bij jouw installatie(s) en je snel geholpen moet zijn? Maak je geen zorgen: ook dan staan wij met ons team voor je klaar!

Grote & kleine reparaties

Bij ATS beschikken we namelijk over onze eigen hersteldienst, waar je terechtkunt met al je vragen en reparaties. Klein of groot, onze vakmannen hebben jaren ervaring en brengen quasi elke herstelling in geen tijd tot een goed einde. Is er toch een vervanging nodig van je installatie? Dan zijn we daar altijd transparant over in onze communicatie en adviseren we je persoonlijk over de meest voordelige optie.

fcb83782333ef63ac2a0351f006bef16.jpeg

59a1a62c6aac06ea1e03d02a46b43d90.jpeg

Enkel op afspraak

Let wel: de deskundigen van onze hersteldienst werken enkel op afspraak. Je kunt hiervoor het contactformulier op onze website invullen, waarna we je zo snel mogelijk en met veel passie voor het vak verder helpen. Gaat het echter om een dringende herstelling die niet wachten kan? Dan raden we je aan een telefoontje te doen naar 011 36 20 20. Team ATS to the rescue!

Contacteer ons vrijblijvend

Uiteraard mag je ons ook altijd vrijblijvend contacteren voor meer info over onze diensten of persoonlijk advies op maat. Wij staan je graag bij in je zoektocht naar energiezuinige technieken die je geen fortuin kosten. Tot dan!

Contacteer ons