Blog

EPC van je woning verbeteren? Overweeg deze installatie

Of je een woning koopt of verkoopt, om het EPC (energieprestatiecertificaat) kunnen we niet meer heen. Duurzaamheid is belangrijker dan ooit, en dus wenden we ons tot innovatieve installaties om aan de huidige normen te voldoen. Wil je de EPC-waarde van jouw huis verhogen met een minimum aan ingrepen? Ontdek onze veelzijdige suggestie!

Een zonneboiler: wat is het en hoe haalt het mijn verbruik naar beneden?

Een duurzame woning, we willen het allemaal wel. Een huis waarin alle installaties vlot functioneren, maar tegelijk ook een minimum aan energie vreten. Dit bereik je echter niet zomaar: je hebt er de hulp voor nodig van een gedegen professional, zoals ATS. Wij specialiseren ons in de installatie van alternatieve technieken waarmee je bespaart op je verbruik. Ken je de zonneboiler bijvoorbeeld al?

Wat te doen bij gebreken aan je installaties?

Ben je klant bij ATS en doen er zich gebreken voor bij de installaties van je woning, zoals je warmtepomp, je vloerverwarming, je airco, …? Geen zorgen: wij maken niet alleen werk van een uitstekende service, maar ook een bijzonder warme naservice! Lees hier meer over wat je te doen staat indien jij nood hebt aan een reparatie of vervanging van je technieken.

De keerzijde van goede isolatie: hoe voorkom je vochtproblemen?

Een huis bouwen of renoveren is niet van de poes. Tegenwoordig moet je woning immers, al dan niet op termijn, strikt aan de geldende energievereisten voldoen. Daarbij horen ook strenge isolatienormen, opdat je zo min mogelijk warmteverlies lijdt. Goed voor je energiefactuur, en dat horen we bij ATS graag. Toch? 

Contacteer ons